Consulten

Misschien heb je een specifieke klacht, voel je je uit balans of ben je gewoon nieuwsgierig. Kortom, je wilt ervaren wat Ayurveda voor jou kan doen.

Tijdens een eerste consult stel ik je uitgebreid vragen over je gezondheid en dagelijkse gewoonten, ik voel je pols en bekijk je tong. Aan de hand hiervan stel ik een eerste advies samen waarin voeding, leefstijl,  kruiden en waar gewenst ook yogabeoefening worden meegenomen. Dit advies krijg je binnen een paar dagen na het consult per email uitgewerkt toegestuurd. Met dit praktische advies kun je thuis direct aan de slag.

Tijdens vervolgconsulten kijk ik hoe jouw lichaam reageert op de veranderingen in voeding en leefstijl en stel ik vast welke vervolgstappen nodig zijn voor het herstel van balans. Hierin werk ik stap voor stap. Wellicht zijn er kruiden nodig en/of behandelingen. Misschien yogasessies. Zeker bij langdurige en hardnekkige klachten is er meer nodig en gaat het vaak een tijd duren voordat deze verminderd zijn.

Ik raad je aan om in ieder geval voor twee consulten te komen om van hieruit te beslissen of je de Ayurvedische benadering verder wilt gaan gebruiken om de balans in jezelf te herstellen.


Consulten met dr Ronak NaikDonderdag 29 maart 2018 geeft dr Ronak Naik consulten in mijn praktijk. 

Dr Ronak is een jonge, bevlogen arts die gespecialiseerd is in de polsdiagnose. Hierdoor kan hij snel een diagnose vanuit de Ayurveda stellen. Voor klachten schrijft hij voedingsrichtlijnen, keukenremedies en kruidenpreparaten voor. Hij komt iedere vier maanden in mijn praktijk. Ik ben bij alle consulten aanwezig (en kan vertalen waar nodig) en in de tussenliggende periode volg ik de consulten en behandelingen onder zijn begeleiding met je op.

Dr Ronak werkt in een kliniek in Mumbai en begeleidt wereldwijd ayurvedisch therapeuten in hun praktijk.
Door deze samenwerking kan ik jou als client beter begeleiden, zeker bij klachten die vragen om een advies van een dokter - ik ben dan ook erg blij met deze samenwerking!

Een consult duurt 30 minuten, en de kosten zijn €70,00, plus eventueel kosten voor de kruidenpreparaten. De consulten komen aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars


Neem contact met me op bij interesse.