Consulten

Misschien heb je een specifieke klacht, voel je je uit balans of ben je gewoon nieuwsgierig. Kortom, je wilt ervaren wat Ayurveda voor jou kan doen.

Tijdens een eerste consult stel ik je uitgebreid vragen over je gezondheid en dagelijkse gewoonten, ik voel je pols en bekijk je tong. Aan de hand hiervan stel ik een eerste advies samen waarin voeding, leefstijl,  kruiden en waar gewenst ook yogabeoefening worden meegenomen. Dit advies krijg je binnen een paar dagen na het consult per email uitgewerkt toegestuurd. Met dit praktische advies kun je thuis direct aan de slag.

Tijdens vervolgconsulten kijk ik hoe jouw lichaam reageert op de veranderingen in voeding en leefstijl en stel ik vast welke vervolgstappen nodig zijn voor het herstel van balans. Hierin werk ik stap voor stap. Wellicht zijn er kruiden nodig en/of behandelingen. Misschien yogasessies. Zeker bij langdurige en hardnekkige klachten is er meer nodig en gaat het vaak een tijd duren voordat deze verminderd zijn.

Ik raad je aan om in ieder geval voor twee consulten te komen om van hieruit te beslissen of je de Ayurvedische benadering verder wilt gaan gebruiken om de balans in jezelf te herstellen.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info