Liese

Mijn eerste kennismaking met yoga was in 1995 toen ik in Londen woonde. Ik was diep onder de indruk van die allereerste les en ben sindsdien niet meer gestopt. Een jaar later, tijdens de Sivananda yogadocentenopleiding in India kwam ik in aanraking met Ayurveda en realiseerde ik me dat de twee een diepe en onlosmakelijke verbinding hebben.

Na vier jaar in de Sivananda ashrams gewoond, geleefd, geleerd en lesgegeven te hebben kwam ik terug in Nederland. Yoga zat in mijn lijf en was een onlosmakelijk onderdeel van mijn leven geworden. Waardevolle bouwstenen voor mijn lesgeven én het leven waren gelegd.

Naast het geven van wekelijkse lessen studeerde ik verder bij Françoise Freedman van Birthlight (pre-postnataal en Well Woman Yoga) en aan de Academy of Ayurvedic Studies  (nu Delight Academy) tot Ayurvedic Practitioner. Sinds 2009 ben ik aan deze school verbonden als docent Ayurvedische voedingsleer en geef ik tevens de training Ayurveda & Yoga voor yogadocenten.

De nadruk in mijn praktijk en lesgeven ligt op hoe het geleerde praktisch toepasbaar kan worden gemaakt in jouw dagelijkse leven, want alleen dan kunnen de kennis van Yoga en Ayurveda een voedend en blijvend effect hebben.

Ancient Wisdom made practical for you!