Fertiliteit

Heb jij een wens om zwanger te worden? In de Ayurveda wordt aangeraden om met voorbereiden op een zwangerschap te beginnen vóór de conceptie om zo de kans op een gezonde, fijne zwangerschap en een gezonde, blije baby te vergroten. Gebalanceerde hormonen zijn de beste basis om mee te beginnen en een menstruatie zonder klachten is dan ook een goede start. Soms is het nodig om jouw lichaam eerst te reinigen alvorens jouw baarmoeder te voeden en vruchtbaarder te maken. En wellicht wil jouw partner zich ook voorbereiden om op deze manier ook in balans te komen vóór de conceptie.

Je bent ook welkom wanneer je al een tijd bezig bent bent zwanger te raken en/of in een IVF/IUI of ICSI traject zit.

Je kunt kiezen uit een persoonlijk consult en de daaruit volgende adviezen en behandelingen (voor vrouwen én mannen) of een serie Well Woman yogasessies

Zwangerschap

Ayurveda ziet zwangerschap en vruchtbaarheid als één van de ultieme tekenen van gezondheid en vitaliteit. En een heel bijzonder moment in het leven van een mens waarin nieuw leven wordt geschept en gekoesterd. De zorg tijdens de zwangerschap vanuit de Ayurveda is gericht om het gehele proces van zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en ouder(s) worden te ondersteunen. Voeding speelt hierin een grote rol, evenals oliemassages, leefstijl en Yoga. Bepaalde kruidenpreparaten kunnen ingezet worden om zwangerschapsklachten verminderen en jouw baby zo goed mogelijk te voeden en laten groeien.

Je bent in ieder stadium van de zwangerschap welkom. Uiteraard hoe eerder in de zwangerschap je komt des te meer profijt je hebt van deze balancerende en voedende methode.

Ook helpt zwangerschapsyoga je vitaal te voelen.

Bellen
Map
Info