Well Woman Yoga

Deze individuele yogatherapie is speciaal voor jou als vrouw en helpt je vitaal te voelen en lekker in je vel te zitten.

Wellicht heb je kwaaltjes waar je aan gewend bent geraakt en waarvan je denkt dat ze "erbij horen". Deze kwaaltjes kunnen echter vaak verlicht en soms zelfs helemaal verholpen worden! In de Birthlight Well Woman sessies is er veel aandacht voor het bekken, de bekkenbodem en hormonen. Ik werk met specifieke houdingen die de bloedcirculatie naar de organen in het bekkengebied verbeteren en welke het zenuwstelsel en de hormoonklieren in balans brengen. De lessen zijn diep ontspannend met veel aandacht voor de ademhaling en met het doel om soepelheid en kracht van binnen uit te creëren waardoor het gehele neuro-endocriene stelsel positief gestimuleerd wordt. Dit bevordert een gevoel van vitaliteit en innerlijke rust. Allemaal van essentieel belang voor hoe jij je voelt als vrouw.


Well Woman Yoga is bijzonder geschikt wanneer je

  • menstruatieklachten hebt (bijvoorbeeld een pijnlijke menstruatie, hevige bloedingen of een  onregelmatig cyclus)
  • in de overgang bent en daar klachten van ondervindt
  • last hebt van een verzakking - postnataal of tijdens/na de menopauze
  • endometriose, vleesbomen, poliepen, een cyste of pcos hebt
  • meer in contact wilt komen met je lichaam en vrouw-zijn

Therapeutische Yoga wordt gegeven in de vorm van individuele sessies als onderdeel van een behandelplan na een ayurvedisch consult. Heb je geen interesse in een volledig consult, waarin voeding, kruiden en behandelingen worden besproken, dan is er voorafgaand aan de sessies een korte intake van circa 30 minuten zodat de therapeutische yoga wel volledig op jouw afgestemd wordt.

Bij dieperliggende klachten is de Ayurveda met voeding, kruiden en behandelingen een waardevolle aanvulling op de Well Woman sessies.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info