Balans en gezondheid met Yoga, Ayurveda en Abdominal Therapy

In mijn praktijk werk ik met een unieke samensmelting van Yoga, Ayurveda & Abdominal Therapy. Yoga & Ayurveda zijn twee zusterwetenschappen die ontstaan zijn in het oude India, Abdominal Therapy heeft zijn oorsprong in de wijsheid van Don Elijio, een Maya shamaan uit Belize. Ontstaan in andere tijden en culturen en tevens toepasbaar en effectief in de moderne wereld. Deze krachtige combinatie helpt de innerlijke balans in lichaam en geest te herstellen door het gebruik van voeding, leefstijl, behandelingen, yoga en (medicinale) kruiden.

Ik werk met klachten rondom spijsvertering en de menstruatie cyclus en help je bewuster worden van je buik en je bekkengebied. Je bent welkom voor een persoonlijk consult waarin ik met je kijk welke voeding, leefstijl, en/of ondersteuning met yoga, massagebehandelingen en kruiden jou gaan helpen jouw balans te houden of terug te vinden.

Verder geef ik workshops en cursussen over Ayurveda; de theorie, filosofie en levenswijze. Mocht je een wens hebben voor een specifiek onderwerp, dan hoor ik het graag!

Vind gezondheid en balans met Yoga, Ayurveda & Abdominal Therapy.
Ik help je graag deze eeuwenoude wijsheden om te zetten in de praktische toepassing ervan in een modern leven.

 
 
 
 
Bellen
Map
Info