Tijdens de workshops leer je de basisprincipes van Ayurvedische voeding & voedingsleer. Vervolgens duiken we de keuken in om een vegetarische maaltijd te bereiden, ééntje die gezond is, echte voldoening geeft en geschikt is om thuis op een doordeweekse dag te koken. We maken er verschillende kleine gerechten bij zodat je de maaltijd thuis ook zou kunnen upgraden tot een feestmaaltijd. We gebruiken Nederlandse seizoensgroente en de maaltijden zijn geschikt voor alle drie de lichaamstypes.
Inhoud van de workshop
• theoretische achtergrond van een ayurvedische maaltijd
• deskundige begeleiding bij het koken
• uitgebreide vegetarische lunch van (met een enkele uitzondering) biologische ingrediënten
• samen proeven en eten
• bespreken van gerechten en ervaringen
• een syllabus met achtergrondinformatie en recepten voor thuis
• voorkennis van ayurveda en kennis van koken is niet vereist, wel een goede dosis enthousiasme!
Praktische informatie
Data: zaterdag 20 januari en/of 10 februari, 2024
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Prijs: € 89,00 (BTW-vrij) per workshop per persoon
Locatie: superleuke en professionele kookstudio in Ede, Gelderland
- Gratis parkeren voor de deur
- Maximaal 10 deelnemers