Professionals

Ben je geïnteresseerd in Ayurveda en wil je je verder verdiepen? Dan zijn de cursussen en workshops bij Delight Academy wellicht iets voor jou!

Kijk voor meer informatie op de website van Delight.Hoe integreer je een zwangere in jouw reguliere les

Wil jij als yogadocent goed beslagen ten ijs komen wanneer een zwangere vrouw jouw reguliere les wil volgen? Kijk dan hier hoe je dit kunt leren.


Datum Zondag 11 februari, 2018
Lokatie Club Yoga Leeuwarden

Voel jij je als yogadocent zeker wanneer een leerling je vertelt dat ze zwanger is en jouw les wil blijven volgen? Weet je welke vragen je moet stellen? Hoe pas je je asana's en pranayama aan? Mogen bandha's wel of niet? Mag je je buikspieren eigenlijk wel gebruiken tijdens de zwangerschap? En hoe zit het nu met bekkenpijn? Krijg een antwoord op al deze vragen en meer. Wist je bijvoorbeeld dat de ujjayi ademhaling tijdens de zwangerschap heel erg gunstig is om te doen, maar dat het belangrijk is om tijdens de ujjayi de bandha’s achterwege te laten? Leer tijdens de workshop waarom dit is.
Verder leer je wanneer het af te raden is dat een zwangere of pas bevallen vrouw jouw les volgt en leer wanneer ze wel mee kan doen welke aanpassingen dan belangrijk zijn en waarom.

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor jou als yogadocent en leert je precies datgene wat je als reguliere docent moet weten over de zwangerschap met betrekking tot jouw les. Na deze workshop ben jij vol vertrouwen over wat nu wel of niet kan in een yogales tijdens de zwangerschap en waarom.


NB Dit is géén training waarin je leert hoe je zwangerschapsyoga geeft.


Reactie van een student:

Je straalt uit dat je je helemaal thuis voelt in het onderwerp en je weet je kennis op een heldere en praktische manier over te brengen. Hartelijk dank voor je enthousiasme!

Aankomend yogadocente over de workshop "hoe integreer je een zwangere in jouw reguliere les"

Bellen
Map