Postnatale Yoga

Een eerste postnatale yoga-sessie bij jouw thuis of in het ziekenhuis is al mogelijk en kan ontzettend fijn zijn vanaf de eerste dag waarop jouw baby geboren is. Tijdens deze sessie overleg ik met jou waar je behoefte aan hebt en stem ik de sessie geheel af op wat jij op dat moment nodig hebt. Je leert effectieve ademhalingsoefeningen die jouw lichaam helpen met dat wat het van nature al wil doen  - langzaamaan sluiten en verstevigen. Yoga helpt je om je geleidelijk aan het bekkengebied te helen, je hormonen en emoties te balanceren en je lekker in je vel te laten voelen.                                                                                                       

Ondersteunende yogasessies in de eerste 6 weken zijn gericht op buikspieren, bekken, bekkenbodem en het balanceren van hormonen en vinden in overleg bij jouw thuis/ziekenhuis of in mijn praktijk plaats. Het is aan te raden om te beginnen in de eerste twee weken na de bevalling, ongeacht of je vaginaal of via een keizersnede bevallen bent. Ook na de eerste twee weken hebben deze sessies nog steeds effect. Ik raad 2-3 sessies in de eerste zes weken aan.

Voor een volledige postnatale ondersteuning is de Ayurveda met voeding, kruiden en behandelingen een waardevolle aanvulling op de postnatale sessies.

 


Bellen
Map
Info