Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Met één keer per 1 à 2 maanden interessante informatie over menstruatie, de spijsvertering, het bekken, leuke recepten en mijn actuele agenda van cursussen en workshops.

En als je wilt ontvang je bij aanmelding de gratis online zelfzorgcursus 'Menstruatie in Balans' zodat je zelf thuis meteen aan de slag kunt gaan!
Je ontvangt 6 weken lang iedere week een les van de cursus in je inbox. Wil je alleen de nieuwsbrief ontvangen, kies dan die optie in het formulier.


 

Ja,ik blijf graag op de hoogte!Praktijkadres voor consulten, massagebehandelingen & privé yogasessies:

Liese van Dam - Praktijk voor Yoga & Ayurveda
Darwinstraat 9C (praktijk van 'De Voetspecialist')
6718 XR Ede

Tel: 06 - 19 05 1283

KVK: 30263405 0000

Werkdagen in de praktijk: maandag en dinsdag

Plan hier je afspraak in de online agenda
Voor vragen of het bestellen van Het kleine Ayurveda kookboek kun je het contactformulier invullen. NB: vanaf maandag 19 februari t/m maandag 26 februari, 2024 worden er geen boekjes verstuurd. Boekje in deze periode besteld worden dinsdag 27 februari op de post gedaan.


Routebeschrijving naar de praktijk

Per bus: een kwartier vanaf station Ede-Wageningen, de bus stopt voor de deur. Zie OV9292.
Let er wel op dat station Ede-Wageningen in 2023 geheel verbouwd wordt en dit tot vertragingen kan leiden. Check ruim van te voren je route.

Met de OV fiets:
het is ongeveer 6,5 km fietsen vanaf station Ede-Wageningen, dit is ongeveer 20-30 minuten fietsen. Let er wel op dat station Ede-Wageningen in 2023 geheel verbouwd wordt en dit tot vertragingen kan leiden. Check ruim van te voren je route.
Per auto:
gratis voor de deur parkeren


 
 
 
 
Bellen
Map
Info