Ayurveda & Yoga workshops bij Yoga studio Sasana

Workshops waarin de aandacht voor je vrouwelijke landschap centraal staat. Je gaat ervaren en aandacht geven door middel van yoga-oefeningen, ademhalingsoefeningen, theorie, massage en leefstijl.

Sasana is een kleinschalige warme en inspirerende yogastudio aan de Stationsweg 60 in Ede. Opgeven kun je hier via het lesrooster van Sasana.

 

Aandacht voor je bekken
Zaterdag 9 december, 2023
Tijd: 14.00-17.00 uur
Prijs: €39,00

Bewuste aandacht voor je bekkengebied is een eerste stap in het goed leren zorgen voor je bekken in je dagelijks leven. Als essentieel deel van je vrouwelijk lichaam zorgt een gezond bekken voor ondersteuning en pure levensenergie. Aandacht voor het bekken is daarom zeker niet alleen van belang tijdens een zwangerschap, bevalling en kraamtijd. In deze workshop leg ik je beknopt de basis anatomie & fysiologie van het bekken uit vanuit westers én ayurvedisch perspectief. Je leert hoe je de bloedtoevoer, lymfedrainage en levensenergie van de organen in bekken, onderbuik en onderrug kunt verbeteren zodat alle organen in het bekkengebied positief beïnvloed worden. Je leert hoe je de bekkenbodem krachtig maakt zodat deze je ondersteunt en jou een goede dosis zelfvertrouwen geeft, je leert ook hoe je je bekkenbodem zacht en ontspannen maakt zodat je levensenergie volop kan gaan stromen. Deze workshop is een afwisseling van informatie en zelf ervaren door middel van specifieke yogaoefeningen voor je bekken en je bekkenbodem. Je krijgt handvatten vanuit de yoga & ayurveda aangereikt om jouw bekken gezond te maken én te houden!

In deze workshop leer je:

• Korte theorie van de ayurveda: de drie dosha’s vata, pitta en kapha met betrekking tot het bekken
• Een paar tips met betrekking tot voeding
• Yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisaties voor het bekken en de bekkenbodem
• Het is aan te raden pen en papier mee te nemen
• Je krijgt een hand-out mee met theorie van de lesstof en aanvullende informatie

 
 
 
 
Bellen
Map
Info